zaterdag 15 januari 2011

Mijn nieuwe volkstuin!

Mijn nieuwe volkstuin! Met kasje en tuinhuisjeVanaf vandaag ben ik ruim 200m2 moestuin rijker! In een volkstuin complexje nog geen 2km van huis ben ik nu de trotse eigenaar (huurder) van een mooi stukje grond. Ik wilde eigenlijk beginnen met 100 m2, maar het tuintje van 200 was wel zo aantrekkelijk, dat kon ik niet laten liggen...!

Het tuintje ligt er vrij netjes bij. Er staat een mooi kasje en een tuinhuisje. Er is een grote composthoop en twee bakken. Er staan bramen en frambozen langs een soort rek. Er is nog een aardbeien veldje, een pruimenboom, rabarberplanten en een aspergebed.

De rest is helemaal leeg en netjes bijgehouden. Ik moet alleen het paadje even rechtleggen en mijn nieuwe vakken aftekenen. Daarna mag van mij het moestuinseizoen gaan beginnen! Ik heb er al weer zin in!

6 opmerkingen:

 1. Zo dat ziet er prima uit zeg!! Proficiat met je moestuin, ik kon er hier ook 1 krijgen, maar durfde het niet aan...Is dat het Bokt bij eindhoven??

  groetjes Annemiek

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dan wonen we niet zover van elkaar, succes met zaaien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Woon je ook in de buurt van Bokt dan? In Eindhoven?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik kom oorspronkelijk uit eindhoven, en ook vlakbij het bokt, maar woon nu al ruim 20 jaar in sint oedenrode.Maar rijd natuurlijk nog wekelijks daar in de buurt:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je volkstuin, maar ik denk dat dat wel goedkomt, hè?

  BeantwoordenVerwijderen