Naast de eerder genoemde
spinazie (die heerlijk was in de lasagne!) heb ik vanavond ook nog wat verse ingrediënten voor een salade kunnen oogsten. Er waren twee witte radijsjes 'klaar voor consumptie'. Ze waren prachtig rond en smaakten heerlijk als kleine blokjes in de sla. Daarnaast heb ik alweer (derde keer al dit jaar) rucola kunnen oogsten. Wat een heerlijke moestuindag!
Vreemd gezicht witte radijs, maar voor de smaak zal het niet uitmaken!!
BeantwoordenVerwijderenIk vind de rode altijd zo fris er uit zien!
Maar als ze leker waren, is het doel bereikt!!
groetjes
Ik heb vorig jaar gemengd zaad gekocht. Daar komen rode, witte en gele radijsjes uit. Alledrie zijn gewoon wit van binnen. Alleen de schil is gekleurd. En inderdaad, ze smaken precies hetzelfde!
BeantwoordenVerwijderenZiet er leuk uit! Ik heb ook gemengde radijsjes gezaaid.. Bij mij zijn ze alleen nog niet oogstbaar.
BeantwoordenVerwijderenIk heb ook op je Flickr account gekeken. leuk he om foto's van elkaar te bekijken. heb je ook in mijn contacten gezet.
In mei ga ik nog schorseneren en haverwortel (voor het eerst dit jaar) zaaien. En sla, witlof, andijvie, kolen en bietjes. En ik ga nog allerlei dingen uitplanten die ik in mijn koude bak saai, zoals sperziebonen, snijbonen, spruitjes (2 kleuren!) en mais. En ik ga dan weer boerenkool zaaien, ook 2 kleuren.. Ik ben echt heel benieuwd! :-)
Groetjes!
Willemijn
Hoe kan een radijs soms zo bitter zijn ?
BeantwoordenVerwijderenHoort toch niet.