tag:blogger.com,1999:blog-1207113385965650381.post8140354941818204015..comments2022-04-03T09:35:54.448+02:00Comments on Fotodagboek van een moestuin: Stortvloed aan cherry tomaatjesFrancoishttp://www.blogger.com/profile/13735156557739598419noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1207113385965650381.post-41430921647590009462009-08-13T23:39:00.884+02:002009-08-13T23:39:00.884+02:00Thanks! En hoe maak je dan pastasaus?Thanks! En hoe maak je dan pastasaus?Francoishttps://www.blogger.com/profile/13735156557739598419noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1207113385965650381.post-32642010731372001802009-08-13T22:29:38.575+02:002009-08-13T22:29:38.575+02:00Bij mij is ook al een hele tijd 'tomatentijd&#...Bij mij is ook al een hele tijd 'tomatentijd'. Ook van cherrytomaten kun je pastasauzen en soepen maken. Wij maken er alleen pastasauzen van. Ook kun je er zongedroogde tomaten mee maken. <br /><br />Lekker receptje: Tomaten-basilicum - mozarella<br />Halveer de tomaten, pluk blaadjes basilicum en snij de mozarella in plakjes. Vervolgens doe je de drie om en om op een sateprikker. Wat olijfolie, peper en zout naar smaak erover heen strooien.bustanihttp://www.bustani.webs.comnoreply@blogger.com